irgendwie irgendwo irgendwann

Releasedatum laatste seizoen Netflix-serie Dark bekend

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixReleasedatum laatste seizoen Netflix-serie Dark bekend
RTL

De laatste cyclus is begonnen. Het derde en tevens laatste seizoen van de serie 'Dark' is namelijk aangekondigd. Vanaf 27 juni is het slot van het science fiction-succes te zien bij Netflix en de trailer is nu uit.

"In het laatste seizoen geven we antwoorden op vragen van kijkers en helpen we het verhaal door de tijd heen te ontcijferen"

Het verhaal bereikt in het laatste seizoen een spectaculaire climax die verder gaat dan tijd en ruimte. Wanneer Jonas aankomt in een nieuwe wereld probeert hij te begrijpen wat deze alternatieve versie van Winden voor zijn lot betekent. Ondertussen zijn de anderen, die zijn achtergebleven in de andere wereld, op zoek naar een manier om niet alleen de tijd te buigen, maar ook de ruimte.

Nieuwe bizarre serie Snowpiercer staat op Netflix
Lees ook

Nieuwe bizarre serie Snowpiercer staat op Netflix

Dark is de eerste Duitse Netflix Original, maar heeft fans ver buiten de Duitse grenzen. De serie over tijdreizen wordt internationaal geroemd.

De schrijver en regisseur van de serie hebben Dark altijd gezien als tijdreis-trilogie. "We waren heel erg blij toen het eerste seizoen van Dark wereldwijd zo populair werd. In het laatste seizoen geven we antwoorden op vragen van kijkers en helpen we het verhaal door de tijd heen te ontcijferen. We vinden het ergens lastig om de personages achter ons te laten, maar elk einde is ook weer een nieuw begin."

Lees meer over
Netflixserie