kiloknaller

Trotse Shirma Rouse is 50 kilo kwijt en toont voor- en na-foto's

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPTrotse Shirma Rouse is 50 kilo kwijt en toont voor- en na-foto's
RTL

Waar sommige mensen de coronakilo's eraan zien komen, vliegen ze bij Shirma Rouse (40) eraf. Een jaar geleden ging bij de zangeres de knop om en nu kan ze vol trots melden dat ze vijftig kilo is afgevallen.

"Deze mooie dame ging op dieet, ging bijna elke dag sporten en is vijftig kilo afgevallen!"

Een vriend van Shirma deelt het nieuws via Instagram. 'Ik wil even delen hoe trots ik ben op al het harde werk van het afgelopen jaar en het werk dat ze nu nog steeds doet. Deze mooie dame ging op dieet, ging bijna elke dag sporten en is vijftig kilo afgevallen! Kun je het geloven?! Vijftig kilo!'

Shirma deelt zijn verhaal en daarnaast ook voor- en na-foto's van haar strijd tegen de kilo's. Inmiddels heeft de zangeres haar afvalgeheim verklapt.

© Instagram @shirmarouse

Een jaar geleden ging het roer drastisch om. De zangeres had het plan om negentig dagen lang elke dag te sporten. Dat hield ze goed vol en daarom kreeg ze in november nog een steuntje in de rug van Fajah Lourens. De killerbody-goeroe stuurde haar een heel pakket om te helpen haar doel te bereiken.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Shirma deelt op Instagram video's en foto's van haar voortgang. 'Nooit gedacht dat ik dit zou kunnen! Heb mezelf verrast! Trotser dan trots op hoever ik ben gekomen!' schrijft ze bij een video waarin ze plankend in beeld is.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Een dieet waar veel (internationale) sterren bij zweren is het ketodieet. Wat dat precies inhoudt, zie je in onderstaande video.

Lees meer over
Shirma Rouse