pantygate

'Meghan en Kate hadden ruzie om panty prinses Charlotte'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP'Meghan en Kate hadden ruzie om panty prinses Charlotte'
RTL

Dat Meghan Markle (38) en Kate Middleton (38) niet altijd door één deur kunnen, was al wel duidelijk. Nu is er weer een klein relletje opgedoken tussen de schoonzussen.

Er zou in 2018 een flinke ruzie zijn geweest tussen Meghan en Kate. In een speciale editie over Kate Middleton van het tijdschrift Tatler wordt beweerd dat dat alles te doen had met de panty van prinses Charlotte (5).

De dochter van Kate Middleton was een van de bruidsmeisjes van Harry en Meghan toen zij in mei 2018 in het huwelijksbootje stapten. Kort daarvoor werden de jurkjes nog een keer gepast en toen barstte de bom. Een vriendin van Kate vertelt aan het blad dat er ruzie ontstond, omdat Meghan niet wilde dat Charlotte (toen drie jaar oud) een panty zou dragen. Kate wilde juist dat haar dochter wél een panty zou dragen, omdat dit volgens het protocol zo hoort.

Op deze manier verraste Meghan Harry voor zijn verjaardag
Lees ook

Op deze manier verraste Meghan Harry voor zijn verjaardag

Prinses Charlotte© ANP
Prinses Charlotte

Uiteindelijk droegen de bruidsmeisjes tijdens de bruiloft van Harry en Meghan geen panty's, terwijl er tijdens de bruiloft van William en Kate wel panty's werden gedragen.

Kort daarvoor was het ook al hommeles tussen de schoonzusjes. In november 2018 kwam er al een gerucht naar buiten dat er ruzie was om de jurk van Charlotte. Kate was nog maar net bevallen van prins Louis en voelde zich door de hormonen extra emotioneel. Toen het haar allemaal te veel werd tijdens het passen van de jurken, barstte ze in tranen uit. Meghan wilde namelijk het allerbeste voor haar grote dag en daardoor liepen de spanningen soms hoog op.

Bruiloft Harry en Meghan© ANP
Bruiloft Harry en Meghan

Dat het koninklijke leventje misschien niet helemaal past bij Meghan, moge duidelijk zijn. Begin dit jaar maakten Harry en Meghan bekend hun royal taken neer te leggen en te verhuizen naar het buitenland. Inmiddels wonen ze in Los Angeles en maken ze zich druk om hele andere dingen.

Lees meer over
Prinses KateMeghan MarklePrinses Charlotte