Waar het hart vol van is...

Nicolette van Dam bedankt Fred van Leer voor opzichtig mondkapje

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @nicolettevandam1Nicolette van Dam bedankt Fred van Leer voor opzichtig mondkapje
RTL

Van je vrienden moet je het hebben, zal Nicolette van Dam (35) gedacht hebben toen ze een heel speciaal cadeau van Fred van Leer (43) kreeg. In de Hermès doos zat niet iets van het Franse modehuis, maar van de Nederlandse ontwerper Bas Kosters.

"Lieve Fredje, wat een verwennerij"

Op Instagram doet Nicolette verslag van haar cadeau. 'Lieve Fredje, wat een verwennerij', schrijft ze bij het uitpakfestijn. Wie langer kijkt ziet niet een prachtig Hermès sjaaltje of andere accessoire uit de bekende oranje doos komen, maar een opzichtig mondkapje bedrukt met verschillende soorten piemels. 

© Instagram @nicolettevandam1

De presentatrice slash onderneemster is helemaal in haar nopjes met het 'piemelkapje'. Omdat ze de beroerdste niet is, laat ze haar volgers uiteraard ook nog even zien hoe goed 'ie haar staat. Eén ding is zeker: Nicolette kan voorlopig veilig met het openbaar vervoer, al zal ze dat met een mooie Range Rover voor de deur niet snel nodig hebben.

© Instagram @nicolettevandam1

Ondertussen is het business as usual in huize Smit-Van Dam. Samen met Bas lanceerde Nicolette onlangs nieuwe schoenen voor het merk Rehab en werkt ze ondertussen door aan de heropening van haar brasserie. 

Lees meer over
Nicolette van DamFred van Leer