geen haar op m'n hoofd

Anna Nooshin laat zich flink onder handen nemen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPAnna Nooshin laat zich flink onder handen nemen
RTL

De zwarte lokken van Anna Nooshin (33) zijn verleden tijd. De influencer deelt op haar Instagram Stories dat ze een behoorlijke transformatie is ondergaan. Ze is voor een coupe soleil gegaan.

"Ik vind het leuk om uit te proberen"

Blondines hebben meer lol, klinkt het Engelse spreekwoord. Anna heeft het ter harte genomen en haar zwarte kapsel ingewisseld voor een platinablonde. De influencer deelt haar nieuwe toupetje met haar volgers. Ze heeft namelijk een bijna witte pruik laten aanmeten, blijkt uit haar Instagram Stories. 'Babyhaartjes aan het creëren', schrijft ze erbij. 'Het is de eerste poging, maar ik zal er beter in worden. Ik vind het leuk om uit te proberen.' 

© Instagram @annanooshin

Anna probeert de laatste tijd wel meer nieuwe dingen uit. Zo is ze benoemd tot ambassadeur van het merk Kylie Skin van de grootste influencer ter wereld, namelijk Kylie Jenner. Het huidmerk is sinds kort in Nederland verkrijgbaar en daarom deed ze een review op Instagram. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Maar Anna moet wel uitkijken, want ze krijgt te maken met flink wat concurrentie. Niemand minder dan Connie Witteman is uit op haar influencer-kroon, zoals te zien is in de video hieronder. 

Lees meer over
Anna NooshinInstagramVloggerSociale MediaUiterlijke verzorging