Wat zeg je?

Jan Versteegh kampt nog elke dag met gevolgen hersenbloeding

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPJan Versteegh kampt nog elke dag met gevolgen hersenbloeding
RTL

Jan Versteegh en Simon Keizer hebben in een nieuwe aflevering van de podcast ‘Ik en Simon’ een openhartig gesprek gehad over kinderen. Jan vertelt hierin dat hij als kind veel te vroeg is geboren en zelfs een hersenbloeding heeft gehad. Gelukkig kan de presentator er wel een positieve draai aan geven.

"Dat is best een dingetje geweest"

In de podcast van Simon vertelt Jan, die zelf twee dochtertjes heeft, dat hij zich heel dankbaar mag noemen dat hij twee gezonde kinderen op de wereld heeft mogen zetten. Hij weet zelf als geen ander hoe het ook kan. “Ik ben tweeëneenhalve maand te vroeg geboren in 1985 en dat is best wel spannend geweest.”

Jan Versteegh gaat ouderen gymles geven vanaf balkon
Lees ook

Jan Versteegh gaat ouderen gymles geven vanaf balkon

“Nog steeds hebben we het er nog wel eens over thuis. Dat is best een dingetje geweest”, vervolgt hij. Jan vertelt dat hij sinds zijn geboorte kampt met een gehoorprobleem. “Ik heb een half gehoor, ik mis rechts 80 procent en links 20. Ik heb een hersenbloeding gehad en daar kun je van alles aan overhouden, een halfzijdige verlamming ofzo.”

Gelukkig ziet de Lingo-presentator het zelf wel positief in. “Ik heb ontzettende mazzel gehad. Ik hoor gewoon heel slecht.”

Lees meer over
Jan VersteeghSimon Keizer