Haai there

Carlo Boszhard blikt terug op 'aanval van haai' in jaren 80

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLCarlo Boszhard blikt terug op 'aanval van haai' in jaren 80
RTL

Als je al een tijdje meeloopt in de televisiewereld, dan heb je ook flink wat opnames achter de rug. Zo ook Carlo Boszhard (50), die op zijn Instagram een trip down memory lane maakt en enkele unieke beelden toont uit zijn carrière.

"Opgegeten door een haai?"

De presentator deelt enkele filmpjes die gemaakt zijn in 1988 voor het programma PauzeTV, waar hij destijds als broekie zijn eerste stappen zette in de televisiewereld. Op het eerste filmpje is te zien hoe hij terugblikt op een zogenaamde aanval door een haai. ‘Opgegeten door een haai? Ik deed het in 1988’, schrijft hij.

Opa Carlo Boszhard waarschijnlijk overleden aan corona
Lees ook

Opa Carlo Boszhard waarschijnlijk overleden aan corona

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Op het tweede filmpje is te zien hoe de piepjonge Carlo vervolgens probeert te vluchten. ‘Deel 2, het duel tussen een haai die een opblaasbare orka bleek te zijn’, schrijft hij erbij.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Carlo's volgers zijn verbijsterd over zijn acteertalent. ‘Ik kan niet snappen dat je daar geen Oscar voor hebt gekregen. Jij had in Hollywood geboren moeten worden’, luidt een van de vele reacties.

De grote doorbraak kwam voor Carlo natuurlijk met Telekids, naast Irene Moors. Vorig jaar vierden de twee het jubileum van het programma.

Lees meer over
Carlo Boszhard