she loves me, she loves me not

Waarom ontwerper Janice de kriebels krijgt van De Bachelorette

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© De Bachelorette / VideolandWaarom ontwerper Janice de kriebels krijgt van De Bachelorette
RTL

De eerste kus van bachelorette Gaby is een feit! Daarnaast is er ook genoeg na de vierde aflevering van 'De Bachelorette' om over na te praten. Dat doet Monica Geuze deze week samen met modeontwerper Janice bij Videoland.

"Zitten ze daar met zijn drieën aan tafel en ze willen allemaal het mannetje zijn"

Janice kijkt met plezier naar de datingshow, maar vindt het hele gebeuren ook très ongemakkelijk. "Mannen die over hun gevoel gaan zitten praten", gruwelt hij. "Maar dát maakt het dus leuk om naar te kijken, want ik blijf het de hele tijd kijken."

Monica kan daar inkomen; vooral als meerdere mannen op date mogen met Gaby breekt de strijd los. "Toen dacht ik ook: zitten ze daar met zijn drieën aan tafel en ze willen allemaal het mannetje zijn", gaat Janice verder.

Jordy uit De Bachelorette wilde bekend worden in dít programma
Lees ook

Jordy uit De Bachelorette wilde bekend worden in dít programma

Iemand wie in ieder geval opviel tijdens de dates was Joey. Hij wist zelfs al zijn eerste zoen van de vrijgezelle Gaby te bemachtigen. Hoewel Janice er niet op had gerekend dat er al zo snel speeksel uitgewisseld zou worden, snapt hij het wel. "Het is voor Gaby natuurlijk ook een hele happening (…) maar het moment was heel mooi en als je je daar voor openstelt en er gebeurt iets kwetsbaars, dan snap ik wel dat je handtastelijk wil worden." Al is de stylist hierdoor nu wel benieuwd met hoeveel heren Gaby uiteindelijk in bed belandt. "Als dit al zo makkelijk gaat", grapt hij.

Iedere woensdag bekijk je de nieuwste aflevering van De Bachelorette op Videoland.

Lees meer over
Gaby BlaaserVideolandDe Bachelorette