snoepkontje

Tino Martin: 'Ik ben 10 kilo zwaarder door coronatijd'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPTino Martin: 'Ik ben 10 kilo zwaarder door coronatijd'
RTL

Het valt niet mee om de verleiding van snoepgoed, chips en colaflessen te weerstaan als je de hele dag thuiszit. Dat geldt ook voor Tino Martin (36), die in gesprek met 'De Ochtendshow' van Radio 538 onthult dat de kilo's eraan vliegen.

"Dat moet er nu wel weer van af"

"Ik ben 10 kilo aangekomen", vertelt Tino openhartig aan radio-dj Frank Dane. "Ik heb de eerste maand toen de crisis begon zoveel gegeten en gedronken. Dat moet er nu wel weer van af. Dus ik ben nu weer aan het sporten." Ook is de zanger dankbaar dat er 'weer wat mogelijkheden' aan komen qua shows en dat hij binnenkort weer voor 'honderd man' kan spelen. "Doen we dat maar." 

Tino Martin vertelt zijn kant van 'vals optreden' in M
Lees ook

Tino Martin vertelt zijn kant van 'vals optreden' in M

De zanger vertelde ook over de financiële impact van de coronacrisis. Door de vele annuleringen komen de 'miljoenen' bij Tino en zijn team niet binnen, vertelt hij. "Wij kijken helemaal niet naar wat we mislopen", legt hij uit. "We kijken nu gewoon puur naar wat het mij kost om te leven. Dat ik gewoon kan eten en drinken wat ik wil. Dat is ook ongeveer een ton in de maand", grapt de zanger. "We zijn gezond, daar gaat het om." 

Dat er weer opgetreden kan worden, is goed nieuws voor Tino. Bovendien lijkt er flink wat op de planning te staan en wordt er zelfs gespeculeerd dat hij samen met André Hazes en Gordon de nieuwe Toppers zal vormen. Je ziet er alles over in de video hieronder. 

Lees meer over
Tino MartinDieetMuziekRadio