Echte liefde, onverwoestbaar

Marly van der Velden doet boekje open over romance op set GTST

Door RTL Boulevard··Aangepast:
Marly van der Velden doet boekje open over romance op set GTST
RTL

Marly van der Velden vertelt in 'Goede Tijden, Zomer Tijden’ openhartig over het begin van haar relatie met haar grote liefde Mike Meijer. Zo vertelt ze aan presentatrice Froukje de Both alle ins en outs over hoe ze destijds verliefd zijn geworden.

"Elke keer dacht iedereen: vinden ze elkaar nou leuk of niet?"

Marly vertelt dat er geen sprake was van liefde op het eerste gezicht, maar dat dit pas later is gekomen. “Mike was assistent-opnameleider. Hij bracht iedereen naar de set. We zaten in hetzelfde clubje, een clubje waarmee we altijd uitgingen. Elke keer dacht iedereen: vinden ze elkaar nou leuk of niet? Op een gegeven moment heeft een cameraman van GTST zich ermee bemoeid en gezegd van: jullie moeten gewoon met elkaar gaan daten. Toen zijn we met elkaar gaan daten.”

Keert Martine Hafkamp ooit nog terug in GTST?
Lees ook

Keert Martine Hafkamp ooit nog terug in GTST?

Toen slonk de vonk alsnog over tussen Marly en Mike. “Ook al werk je met elkaar, ga je met elkaar uit… je hebt ineens toch hele andere gesprekken. En toen waren we eigenlijk gelijk meteen verliefd.” Inmiddels zijn de twee al jarenlang gelukkig met elkaar. Samen hebben ze twee prachtige dochtertjes: Sammy Rose en Jackie-Rey.

Goede Tijden, Zomer Tijden zal gedurende de zomerstop de fans blijven verrassen door terug te blikken op memorabele momenten én vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen. Het programma is iedere vrijdag te zien op RTLBoulevard.nl, GTST.nl en bij RTL XL. Vanaf 12 juni zijn de eerste twee aflevering ook te zien bij Videoland. Goede Tijden, Zomer Tijden wordt mede mogelijk gemaakt door Perfectly Basics.

Alles van Goede Tijden, Zomer Tijden kun je hier zien.

In de tweede uitzending van Goede Tijden, Zomer Tijden zijn Dorian Bindels en Jim Geduld te gast. Hierin praten de soapacteurs met Froukje de Both onder andere over het ontstaan van de romance tussen Dorian en zijn GTST-collega Bertrie Wierenga en over het gedwongen vertrek van Jim.

Lees meer over
Marly van der VeldenInge IpenburgFroukje de BothGTST