andere koek

Joey uit De Bachelorette onthult hoe hij er vroeger uitzag

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Jean-Pierre Fourie/RTL/VideolandJoey uit De Bachelorette onthult hoe hij er vroeger uitzag
RTL

In 'De Bachelorette' vertelde Joey van Herle (25) aan Gaby Blaaser (34) openhartig over zijn verleden. De spierbundel werd enorm gepest en dat had alles met zijn gewicht te maken. Op Instagram laat hij zijn enorme transformatie zien.

"Na een burn-out, gooide ik het roer om"

Het lijkt goed te boteren tussen Joey en Gaby in De Bachelorette. Maar het zelfvertrouwen en het gespierde lichaam dat hij toont in het liefdesprogramma komt niet uit de lucht vallen. De deelnemer vertelde in de show al vroeger te hebben geworsteld met zijn gewicht en het feit dat hij werd gepest om zijn uiterlijk. Inmiddels is daar niets meer van terug te zien, maar hij deelt op Instagram hoe hij er vroeger uitzag. 

Waarom ontwerper Janice de kriebels krijgt van De Bachelorette
Lees ook

Waarom ontwerper Janice de kriebels krijgt van De Bachelorette

Als je een beetje doorscrollt naar beneden, zie je Joey's vroegere uiterlijk. 'Dit is van toen ik een heel stuk groter was en veel onzekerder was over mezelf', schrijft de De Bachelorette-kandidaat bij de oude post. 'Na een burn-out, gooide ik het roer om. Bodybuilding heeft me echt geholpen in het vinden van zelfvertrouwen en is een motivatie in alles wat ik doe. Deze foto is van 4 tot 5 jaar geleden. Ik hou deze foto om mezelf te blijven motiveren. Het zijn nieuwe tijden en ik heb nieuwe doelen voor mezelf gesteld. Ik zal hard werken om ze te bereiken.' 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het gaat er heftig aan toe tussen de single mannen en Gaby in De Bachelorette. In de video hieronder zie je hoe de Insta-fitgirl in tranen uitbarst tijdens een date. 

Lees meer over
Gaby BlaaserDe BacheloretteInstagramSociale MediaFitnessUiterlijke verzorging