vruchtbare tijden

Ook de derde vrouw van Bastiaan uit BzV heeft de liefde gevonden

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Linelle DeunkOok de derde vrouw van Bastiaan uit BzV heeft de liefde gevonden
RTL

Het is nog altijd dikke mik tussen boer Bastiaan en Milou uit 'Boer zoekt Vrouw'. Ook Elise, die het net niet schopte tot de vriendin van Bastiaan, is verliefd. Maar hoe gaat het eigenlijk met de derde vrouw: Madeleen? Zij mag eindelijk bekendmaken dat ze na het BzV-avontuur de liefde heeft gevonden.

"Ik ben geslaagd in de liefde, maar niet met Bastiaan"

De klik met Bastiaan was er zeker niet - 'hij had niet zoveel interesse in ons' -, maar nu heeft Madeleen iemand gevonden waarmee ze het wél heel goed heeft. Dat vertelt ze aan de krant Wereldregio. "In de tussentijd heb ik iemand anders ontmoet. Ik ben geslaagd in de liefde, maar niet met Bastiaan." De persoon die haar hart sneller laat kloppen, is iemand die net als zijzelf militair is.

Lastig punt: hun liefde moest hartstikke geheim blijven, omdat de afleveringen van Boer zoekt Vrouw nog op televisie werden uitgezonden. De opnames begonnen al in oktober vorig jaar. Hoewel Madeleen al vroeg de boerderij moest verlaten, werd haar vertrek pas op 29 april uitgezonden. En toen moest ze nog wachten tot de laatste aflevering voor ze iets mocht bekendmaken over haar eigen liefdesleven. Maar nu is het eindelijk zover.

Elise uit BzV heeft boer Bastiaan helemaal niet nodig
Lees ook

Elise uit BzV heeft boer Bastiaan helemaal niet nodig

Een half jaar lang sprak Madeleen in het diepste geheim af met haar nieuwe vlam. "Heel vaak ging het bijna fout. Dan kwam mijn vriend langs en stond zijn auto voor de deur en dacht Noordwelle (het dorp waar Madeleen woont) dat Bastiaan het was."

Tegenwoordig heeft Madeleen haar werk op het zonnige Curaçao als verpleegkundige bij de Koninklijke Marine ingeruild voor een leven in Nederland. Ze is sinds de corona-uitbraak samen met collega's gevraagd om bij te springen in verschillende ziekenhuizen en dat doet ze met veel plezier. 

Even verderop in Zeeland gaat het ook hartstikke goed. Bastiaan en zijn Milou hebben het zelfs al over hun kinderwens samen, zo vertellen ze voor de camera's van RTL Boulevard.

Lees meer over
Boer zoekt Vrouw