schadevergoeding

Weduwe Kobe Bryant eist honderden miljoenen van helikopterbedrijf

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesWeduwe Kobe Bryant eist honderden miljoenen van helikopterbedrijf
RTL

Vanessa Bryant eist honderden miljoenen van een helikopterbedrijf en de nabestaanden van de piloot die betrokken was bij de crash waarbij haar man Kobe (41) en dochter Gianna (13) verongelukten. Dat meldt 'The Blast', dat de rechtbankpapieren in handen heeft.

"Het precieze bedrag dat de aanklager eist moet nog bepaald worden"

In die papieren staat onder meer dat Vanessa compensatie wil zien voor financiële schade, niet-financiële schade en gemiste rente en daarnaast een boete eist. Ook staat in de documenten: 'Alhoewel het precieze bedrag dat de aanklager eist nog bepaald moet worden, bedragen de gemiste toekomstige inkomsten van Kobe Bryant honderden miljoenen dollars.'

Inhuldiging Kobe Bryant in Hall of Fame uitgesteld naar 2021
Lees ook

Inhuldiging Kobe Bryant in Hall of Fame uitgesteld naar 2021

Naast de basketballegende en zijn dochter lieten nog zeven mensen het leven bij het ongeluk. De twee overgebleven kinderen van Keri en John Altobelli, die samen met hun dochter Alyssa (13) omkwamen, hebben ook een rechtszaak aangespannen, evenals de man en kinderen van Christina Mauser (38), een assistent-coach op Kobe's basketbalschool Black Mamba Academy. Ook teamgenootje Payton Chester, haar moeder Sarah en piloot Ara Zobayan overleefden het ongeluk niet.

Lees meer over
Kobe BryantHelikopterongelukDoodRechtszaak