trotse ouders

Dolgelukkige Lil' Kleine en Jaimie vieren eerste verjaardag zoontje

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPDolgelukkige Lil' Kleine en Jaimie vieren eerste verjaardag zoontje
RTL

Precies een jaar geleden werden Lil' Kleine (25) en Jaimie Vaes (30) de trotse ouders van zoontje Lío Zion. Om deze heugelijke dag te vieren, zetten ze het kleine mannetje in het zonnetje op Instagram.

"Nu al zo trots op de kleine grote man die je bent"

Lil' en Jaimie krijgen al een jaar geen genoeg van hun spruit en delen geregeld updates van de kleine Lío. Het is vandaag zijn eerste verjaardag en daarom brengen zijn ouders een ode aan hem op Instagram. 'Wat houd ik van je, en wat ben ik trots op je! Je maakt mij elke dag intens gelukkig en ik kan me geen leven meer zonder jou voorstellen. Ik zal de beste papa die jij je kan wensen voor je zijn, en zal elke dag voor je klaar staan', aldus papa Lil'. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Nick & Simon en Lil' Kleine deze zomer toch voor live publiek
Lees ook

Nick & Simon en Lil' Kleine deze zomer toch voor live publiek

Ook Jaimie hangt de slingers op. 'Vorig jaar om 00.14 kwam je in m’n armen', schrijft ze in haar eerbetoon. 'De tijd stond even stil. Wat was je mooi en zo zoet. M’n hart overspoeld met liefde. En nu 1 jaar later, kijk ik terug op een jaar vol met geluk en vreugde. (...) Het is mijn taak om voor je te zorgen en die vervul ik met liefde. Want ik hou zo ontzettend veel van jou, kleine toettie. Nu al zo trots op de kleine grote man die je bent.' 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

In de video hieronder vertelt Lil' Kleine vol trots over zijn zoontje Lío. 

Lees meer over
Lil KleineJaimie VaesBabyVerjaardagInstagramSociale Media