even buitenspelen

Prinses Beatrix voor het eerst in tijden weer in de openbaarheid

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPPrinses Beatrix voor het eerst in tijden weer in de openbaarheid
RTL

Het is vandaag nationale Buitenspeeldag van Jantje Beton en dat betekent dat ook prinses Beatrix (82) vandaag naar de speeltuin ging. Als beschermvrouwe van de stichting is ze er elk jaar bij en ook dit jaar sloeg ze het kinderfeest niet over.

Prinses Beatrix opende vanmiddag de landelijke Buitenspeeldag van Stichting Nationaal Jeugdfonds Jantje Beton in een speeltuin in Baarn. Ze kreeg een rondleiding door de speeltuin en sprak met kinderen over hun favoriete buitenspeelactiviteiten. Ook ging ze in gesprek met vrijwilligers van de speeltuin, vertegenwoordigers van Jantje Beton en medeorganisator Nickelodeon.

Gordon verlangt terug naar prinses Beatrix-tijdperk
Lees ook

Gordon verlangt terug naar prinses Beatrix-tijdperk

© ANP
© ANP
© ANP
© ANP
© ANP

Het is alweer een hele poos geleden dat we prinses Beatrix publiekelijk hebben gezien. Vanwege de coronacrisis leefde zij de afgelopen maanden een teruggetrokken bestaan op Drakensteyn. Wel vingen we een blik van de prinses op tijdens Koningsdag, waar zij haar zoon in een speciale videomeeting feliciteerde. Dat videobellen was voor de 82-jarige nog een hele klus en ging niet zonder slag of stoot. Je ziet het in de video hieronder.

Lees meer over
Prinses Beatrix