to infinity and beyond

Jim Bakkum blikt terug op 9 jaar liefde met Bettina Holwerda

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Jim Bakkum blikt terug op 9 jaar liefde met Bettina Holwerda
RTL

Precies 3.285 dagen geleden zwoeren Jim Bakkum (32) en Bettina Holwerda (41) elkaar eeuwige trouw. Op Instagram zet het gelukkige stel elkaar in het zonnetje ter ere van hun negenjarige huwelijksjubileum.

"Wij zijn voor elkaar gemaakt"

Jim en Bettina voelden de liefde al in 2006 toen ze Danny en Sandy speelden in de musical Grease. Een kleine twee jaar later deelden ze voor het eerst een huissleutel toen ze gingen samenwonen en nog eens twee jaar later maakten ze bekend in het huwelijksbootje te gaan stappen. Het stel gaf elkaar het jawoord in 2011 en hebben sindsdien niet meer omgekeken. Op Instagram blikt Jim terug met een reeks foto's van hun sprookjesbruiloft. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Jim Bakkum laat volgers smelten met zoete foto dochtertje
Lees ook

Jim Bakkum laat volgers smelten met zoete foto dochtertje

Bettina grijpt de kans om een ode te schrijven aan haar lief. 'Wij zijn voor elkaar gemaakt', schrijft ze bij de trouwfoto's. 'Soms (vaak!) is ons leven druk en vol met kleine persoontjes die onze liefde vragen en ons nodig hebben, maar de basis van dat alles, van ons leven, zijn wij. Het is nooit saai, ik zou het niet anders willen.' De kers op hun huwelijkstaart moeten toch wel de drie kindjes zijn die ze samen kregen. Jim en Bettina kregen samen zoontje Lux (6), dochtertje Post (5) en dochtertje Molly(1). 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De tijd na de geboorte van Jim en Bettina's jongste spruit Molly was een 'zware periode' voor het stel. In de video hieronder legt de zanger uit waarom. 

Lees meer over
Jim BakkumLiefdeHuwelijkBruiloftGezinInstagram