KLEINE BOODSCHAP

Lil' Kleine gaat voor de klas staan

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
Lil' Kleine gaat voor de klas staan
RTL

Lil' Kleine (25) gaat zich richten op het geven van colleges en het begeleiden van mensen op weg naar hun dromen. Via de website van 'Street University' kunnen mensen zich vanaf dinsdag inschrijven voor een serie exclusieve colleges van Kleine.

"Een jaar lang neem ik je mee in al mijn lessen"

'Een jaar lang neem ik je mee in al mijn lessen, uitdagingen en obstakels die ik heb overwonnen om te komen tot waar ik nu sta. Ik geef je alle ins en outs op gebied van muziek, ondernemerschap en mindset zodat jij met zelfvertrouwen die volgende stap op jouw pad nu echt gaat zetten', schrijft Jorik Scholten, zoals Lil' Kleine echt heet.

Extravagant verjaardagsfeest voor zoontje Lil' Kleine
Lees ook

Extravagant verjaardagsfeest voor zoontje Lil' Kleine

Het lespakket bevat vijftig online colleges van Jorik die wekelijks worden aangeboden. Ook zijn er gastcolleges van Nederlandse Quote500-ondernemers, wetenschappers, artiesten en topsporters. Daarnaast krijgen cursisten opdrachten mee en kunnen ze feedback krijgen op hun muziekdemo en maken ze kans op een platencontract.

Tot slot wordt ieder semester afgesloten met een live-evenement op een speciale locatie met onder meer optredens van Kleine zelf. RTL Boulevard spreekt Lil' Kleine morgen exclusief over de collegereeks.

Lil' Kleine heeft nu tijd voor andere dingen, omdat hij bijvoorbeeld niet meer plaatsneemt als coach in The Voice of Holland. In de video hieronder speculeert men over zijn opvolger.

Lees meer over
Lil Kleine