WHIPLASH

Dave Roelvink vertelt hoe auto-ongeluk gebeurde: 'Ging zo snel'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPDave Roelvink vertelt hoe auto-ongeluk gebeurde: 'Ging zo snel'
RTL

De schrik zat er goed in bij Dave Roelvink (26) vannacht. Hij reed een peperdure Lamborghini van een vriend compleet in de prak. Nu is er een video opgedoken waarin Dave en de bewuste vriend praten over het ongeluk.

"Ik heb een auto van drie ton in de prak gereden"

"Ik ben me zo dood geschrokken", zegt Dave in gesprek met zijn vriend, die hem vraagt hoe dit heeft kunnen gebeuren. "Ik ben die auto niet gewend en de achterkant begon te slingeren. Ik probeerde terug te sturen, maar het ging zo snel. Ik reed tegen de paal aan. De airbags kwamen er ook uit."

Daves vriend had zijn auto nog nooit eerder aan iemand uitgeleend. "Gelukkig is er niets met jou aan de hand", zegt hij. "Maar je hebt toch geen alcohol gedronken, hè?" Volgens Dave is er inderdaad geen alcohol in het spel geweest. "Ik heb ook geblazen."

Dave Roelvink verliest macht over stuur en rijdt auto total loss
Lees ook

Dave Roelvink verliest macht over stuur en rijdt auto total loss

Dave vindt het bijzonder vervelend wat er is gebeurd. "Ik heb een auto van drie ton in de prak gereden. Dat is zo erg." Zijn vriend neemt het bijzonder sportief op. "Het is mijn droomauto, maar alles gebeurt met een reden." Het hele gesprek tussen de twee mannen zie je hier.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het zit Dave de laatste tijd niet mee. Laatst belandde hij ook al in het ziekenhuis omdat een deel van zijn gezicht verlamd was. In de video hieronder vertelt hij er meer over.

Lees meer over
Dave Roelvink