einde verhaal

Fajah Lourens wilde na ruzie op set per direct GTST verlaten

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Goede Tijden, Slechte Tijden / EndemolShineFajah Lourens wilde na ruzie op set per direct GTST verlaten
RTL

Fajah Lourens brak op 21-jarige leeftijd door dankzij de rol van Yasmin Fuentes in 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. Toch besloot ze na drie seizoenen abrupt te stoppen. "Ik had ook een soort arrogantie dat ik 'GTST' niet meer nodig had", vertelt de nu 38-jarige in een nieuwe aflevering van 'Goede Tijden, Zomer Tijden'.

"Ik was heel ongeduldig, jong en opstandig"

Fajah wist seizoen na seizoen menig mannen- én vrouwenhart op hol te doen slaan dankzij haar vertoning in 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. Toch zat ze er niet helemaal op haar plek. "Zo populair als ik was, zo rebels was ik ook. Ik was heel ongeduldig, jong en opstandig", vertelt ze over haar tijd in Nederlands langslopende soap.

Uiteindelijk gebeurde er iets op de set waardoor ze besloot per direct uit de soap te stappen. "Ik ben achteraf veel te vroeg weggegaan", blikt ze terug. Wat er precies is voorgevallen, zie je in de video.

GTST-hunk Mark van Eeuwen na maanden herenigd met 'vriendje'
Lees ook

GTST-hunk Mark van Eeuwen na maanden herenigd met 'vriendje'

Goede Tijden, Zomer Tijden zal gedurende de zomerstop de fans blijven verrassen door terug te blikken op memorabele momenten én vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen. Het programma is iedere vrijdag te zien op RTLBoulevard.nl en bij RTL XL en elke zaterdag te zien bij Videoland. Goede Tijden, Zomer Tijden wordt mede mogelijk gemaakt door Perfectly Basics.

In de volgende uitzending van Goede Tijden, Zomer Tijden zijn Tanja Jess en Erik de Vogel te gast om te praten over hun soapvete.

Alles van Goede Tijden, Zomer Tijden kun je hier zien.

Lees meer over
Fajah LourensGTST