Als je het over de duivel hebt

Releasedatum nieuw seizoen Lucifer uitgelekt

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixReleasedatum nieuw seizoen Lucifer uitgelekt
RTL

Het is al een tijdje erg stil rondom het nieuwe seizoen van de populaire serie ‘Lucifer’. Netflix heeft onlangs bekendgemaakt dat fans ‘zeer snel’ kunnen genieten van nieuwe afleveringen, maar hield daarna de lippen stijf op elkaar. Toch lijkt de datum door een foutje nu te zijn uitgelekt.

Er is veel te doen geweest rondom Lucifer. Eerder gingen er hardnekkige geruchten dat de serie tot een einde zou komen, maar Tom Ellis heeft gelukkig ook getekend voor een zesde seizoen. Voor de fans die reikhalzend uitkijken naar het vijfde seizoen is er goed en slecht nieuws. Kijkers zullen namelijk nog even geduld moeten hebben voordat het gehele seizoen online staat. Het nieuwe seizoen zal namelijk in twee delen gesplitst worden en daar zal ook wat tijd tussen gaan zitten.

'Lucifer-acteur tekent bij voor zesde seizoen van serie'
Lees ook

'Lucifer-acteur tekent bij voor zesde seizoen van serie'

Kijkers zullen namelijk nog even geduld moeten hebben voordat het gehele seizoen online staat. Het nieuwe seizoen zal namelijk in twee delen gesplitst worden en daar zal ook wat tijd tussen gaan zitten.

Netflix lijkt nu een kleine blunder te hebben begaan. Oplettende kijkers van de serie zagen namelijk ineens een datum van het nieuwe seizoen van Lucifer in beeld staan.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Bij de serie heeft namelijk een tijdlang gestaan dat het eerste deel van seizoen vijf vanaf 21 augustus te zien is. Dat het gaat om een foutje lijkt overduidelijk, aangezien Netflix de tekst inmiddels verwijderd heeft.

Lucifer is niet de enige serie waar we binnenkort weer van kunnen genieten. Ook van het populaire Undercover verschijnt binnenkort een tweede seizoen. En alsof dat nog niet genoeg was, komt er ook een heuse film. Hieronder vertelt Frank 'Ferry' Lammers er alles over.

Lees meer over
Netflixserie