Kan het nog raarder?

Schrijvers weten precies hoe Stranger Things zal eindigen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixSchrijvers weten precies hoe Stranger Things zal eindigen
RTL

Met het einde van het derde seizoen, zijn de kijkers achtergelaten met meer vragen dan antwoorden. Hoewel de fans met smart wachten op het vierde seizoen, weten de schrijvers al enige tijd hoe de serie zal eindigen.

"We zien elk seizoen als een verhaal op zich"

In het derde seizoen werd duidelijk dat de vriendengroep deels uit elkaar viel vanwege de verhuizing van de familie Byers uit het stadje Hawkins. Volgens The Duffer Brothers, de bedenkers van de serie, weten ze al precies hoe en waar de serie zal eindigen. “We zien elk seizoen als een verhaal op zich", vertellen ze aan Deadline. “We hebben ook een uitgebreide mythologie rondom Stranger Things moeten maken van Netflix.”

Acteur verklapt: 'Stranger Things seizoen 4 wordt fantastisch'
Lees ook

Acteur verklapt: 'Stranger Things seizoen 4 wordt fantastisch'

“We hebben het allemaal dus goed uitgedacht. We hebben een 25 pagina’s tellend achtergrondverhaal die maar een paar mensen hebben gelezen. Daardoor hebben we ook een goed idee met waar we met de serie heen willen. Sterker nog, we weten al een tijd hoe de serie zal eindigen”, vervolgen de broers.

Wanneer de productie van het vierde seizoen zal starten is nog niet bekend, wel laten ze weten dat het schrijven van de afleveringen is afgerond. Eerder werd al duidelijk dat het verhaal zich niet alleen meer afspeelt in het dorpje Hawkins. In een onlangs verschenen teaser van het vierde seizoen, zagen we hoe de doodgewaande Hopper toch blijkt te leven en in Rusland is beland.

Lees meer over
Netflixserie