over de balk smijten

Wordt deze realityqueen de volgende Bachelorette?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Videoland/Jean-Pierre FourieWordt deze realityqueen de volgende Bachelorette?
RTL

Gaby Blaaser (34) ging in Zuid-Afrika op zoek naar haar ware liefde. De 18 mannen strijden nu al een paar weken voor die felbegeerde roos, maar het einde is ook alweer in zicht. De grote vraag is aan wie Gaby die laatste roos geeft, maar ook aan wie ze het 'Bachelorette'-stokje zal overdragen.

"Zou je mee willen doen aan De Bachelorette?"

De Bachelorette is al een aantal weken te zien bij Videoland en het wordt telkens weer spannender aan wie Gaby een roos geeft. De fans zijn al bij de zevende aflevering, maar de ontrafeling is dus ook in zicht. Voor wie zal de vrijgezellin uiteindelijk gaan? In de Amerikaanse versie van het programma wordt het stokje ook altijd overgedragen aan een volgende Bachelorette. En de fans denken al te weten wie dat gaat worden. 

Zoen in De Bachelorette zorgt voor twijfels en tranen
Lees ook

Zoen in De Bachelorette zorgt voor twijfels en tranen

Er wordt namelijk flink gegist wie het zou kunnen zijn. Amanda Balk lijkt de uitverkorene te zijn. De Gouden Kooi-realityster lijkt tijdens een Instagram Q&A namelijk al een tipje van de sluier te hebben gegeven. 'Zou je mee willen doen aan De Bachelorette?', vroeg één van haar fans. 'Haha, zouden jullie dat leuk vinden?', reageerde ze zonder echt antwoord te geven. Een andere volger was wat directer: 'Doe mee aan De Bachelorette.' 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Een gekke zet zou het niet zijn. Amanda is namelijk alweer een tijdje single. De Gouden Kooi-dame beëindigde haar huwelijk met echtgenoot Stavros, omdat hij betrokken zou zijn geweest bij verschillende wietkwekerijen. De uitgelezen kans dus voor Amanda om in een prachtig oord ergens ver weg te kiezen welke van de 18 mannen haar hart mag stelen. Aan Gaby te zien is het in ieder geval een geslaagde missie geweest. Bekijk de video hieronder om haar tweede zoen in De Bachelorette te zien. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Gaby BlaaserAmanda BalkVideolandDe BacheloretteTv-programmaTelevisieLiefdeRelatieVideoland serie