voorbij

Komende uitzending Veronica Inside gaat niet door

Door RTL Nieuws··Aangepast:
© ANPKomende uitzending Veronica Inside gaat niet door
RTL

Iets eerder dan gepland zit het seizoen van Veronica Seizoen er al op. Talpa heeft de aankomende, laatste uitzending maandag geschrapt.

Johan Derksen en René van der Gijp zijn teleurgesteld in presentator Wilfred Genee. Zij vinden dat Wilfred hen heeft laten vallen in de uitzending van afgelopen maandag. Daarin ging het over racisme.

Veronica Inside-mannen zien elkaar weer bij praatprogramma
Lees ook

Veronica Inside-mannen zien elkaar weer bij praatprogramma

Het drietal kwam gisteravond wel gewoon samen voor een online-uitzending voor de businessclub van FC Twente. Wilfred, René en Johan zouden daarbij niet hebben gesproken over hun onenigheden.

De uitzending van maandag trok 1,7 miljoen kijkers. In de goed bekeken uitzending zei Johan aan het begin dat hij geen excuses aan wil bieden voor zijn uitspraken. "Ik trek het boetekleed niet aan en ik ga niet door het stof", waren zijn woorden.

Er waren meerdere gasten uitgenodigd om 'de dialoog aan te gaan'. Oud-voetballer Dries Boussatta en advocate Natacha Harlequin gingen in op het aanbod en zaten aan tafel. Akwasi, Ruud Gullit en enkele spelers van het Nederlands elftal gaven aan niet aan te schuiven aan tafel.

Lees meer over
Wilfred GeneeRene van der GijpJohan DerksenTv-programmaTelevisieNederlands voetbal