Al is de leugen nog zo snel...

Chantal Janzen vertelt waarheid over cosmetische ingreep

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPChantal Janzen vertelt waarheid over cosmetische ingreep
RTL

Koppen als 'Chirurgie-experts vermoeden cosmetische misser bij Chantal Janzen' en ‘Chantal Janzen op cover met verschoven kinimplantaat’ sierden onlangs de headlines. De presentatrice kreeg als covermodel van 'Beau Monde' flink wat kritiek te verduren over haar zogenaamde kincorrectie. In haar eigen blad '&C' vertelt Chantal hoe het zit.

Ja, als BN'er ligt Chantal onder een vergrootglas en wordt er veel over haar geschreven. Iets waar ze normaal gesproken niet veel aandacht aan besteedt, maar nu haar kin het onderwerp van gesprek is, kan ze de berichten niet langer negeren. In haar editorial reageert de presentatrice op de zogenaamde cosmetische misser.

"Ik zou een kin-implantaat laten zetten. Een KIN-IMPLANTAAT! Hahaha." Daar klopt dus helemaal niets van. "Altijd al een scheve kin gehad. Bedankt badmeester (lees: vader) voor de beroerd geplakte hechtpleister op de diepe snee in mijn kin na een val in het zwembad als kind."

Chantal Janzen geniet van haar samengestelde gezin
Lees ook

Chantal Janzen geniet van haar samengestelde gezin

Niet alleen Chantals mogelijke kincorrectie zorgt voor ophef. Linda de Mol is niet te spreken dat haar concullega het presentatiestokje overneemt van 'haar' Oh, wat een jaar!. Bekijk Linda's reactie hieronder. 

Lees meer over
Chantal Janzen