WAT SLEEEEECHT

Maxime Meiland geeft toe: kledinglijn deels van AliExpress

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @maximemeilandMaxime Meiland geeft toe: kledinglijn deels van AliExpress
RTL

Maxime Meiland (24) ligt de afgelopen dagen flink onder vuur. Haar 'zelf ontworpen' kledinglijn 'Monciel' is volgens fans voor een deel namelijk gewoon ordinair jatwerk. Sommige kledingstukken zijn namelijk via 'AliExpress' te koop. En nog voor een veel goedkopere prijs ook.

"Monciel is altijd al een droom voor mij geweest"

Eerder vertelde Maxime al aan RTL Boulevard dat ze een deel van haar collectie volledig zelf heeft ontworpen. Aan het andere deel zouden slechts kleine aanpassingen aan gedaan zijn. Vandaag geeft Maxime via haar Instagram Stories een uitgebreidere verklaring.

'De eerste collectie die te zien was in Chateau Meiland zijn inderdaad items die mijn fabriek mij aanbood', schrijft Maxime. 'Deze heb ik aangepast qua stof, kleur, knopen en maat.'

Maxime Meiland geeft duidelijkheid over 'gestolen' kledinglijn
Lees ook

Maxime Meiland geeft duidelijkheid over 'gestolen' kledinglijn

Maxime is zich er maar al te goed bewust van dat ze voor de makkelijke weg heeft gekozen. Dit wil ze in de toekomst dan ook aanpassen. 'Monciel is altijd al een droom voor mij geweest', legt ze uit. Het doet Maxime dan ook verdriet dat mensen zich nu negatief uitlaten over haar kledinglijn. 

In de video hieronder geeft Maxime meer duidelijkheid over haar 'gestolen' kleding.

Lees meer over
Maxime Meiland