kijk uit

Hoogzwangere Mascha Feoktistova klaar met pottenkijkers

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP/Patrick HarderwijkHoogzwangere Mascha Feoktistova klaar met pottenkijkers
RTL

Het duurt niet lang meer voordat Mascha Feoktistova (33), beter bekend als YouTuber Beautygloss, haar dochtertje in de armen kan sluiten. Voor de influencer zijn de laatste loodjes van haar zwangerschap aangebroken en daarom neemt ze nu een drastisch besluit.

"We vinden dat een beetje vervelend"

De aanstaande moeder heeft nooit geheimzinnig gedaan over haar woonplaats, wat ertoe heeft geleid dat veel van haar volgers precies weten waar ze haar dagen slijt. Normaal gesproken vindt Mascha dat geen probleem, maar gezien de situatie heeft ze nu besloten de jaloezieën bij haar raam stevig dicht te houden.

'Ik snap dat het gezellig lijkt om even langs on huis te lopen/fietsen en naar binnen te kijken (en nog een keer… en nog een keer…), maar we vinden dat een beetje vervelend', schrijft Mascha op Instagram.

Babyshower verandert in emotionele bedoening voor Mascha
Lees ook

Babyshower verandert in emotionele bedoening voor Mascha

© Instagram @beautygloss

Volgens de make-upliefhebber gaan haar buren er goed mee om dat er een bekend stel naast hen woont, maar begint het bezoek van fans nu - gezien de situatie - een beetje vervelend te worden. De YouTuber geeft in het berichtje aan de nieuwsgierigheid te snappen, maar benadrukt 'geen attractie te zijn die je even kan bezoeken'.

Het wordt het eerste kindje voor Mascha en Gregor, die in 2017 in het huwelijksbootje stapten. De twee delen een groot deel van hun leven en het is dan ook niet gek dat het nieuws werd aangekondigd in een YouTube-video. 

Aan het begin van de zwangerschap spraken we Mascha. Ze vertelt in de video hieronder hoe ze ontdekte dat ze in verwachting was. 

Lees meer over
Mascha Feoktistova