Welke ex is next?

Harrie de dekhengst geeft update over zijn relatiestatus

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© MTV/VideolandHarrie de dekhengst geeft update over zijn relatiestatus
RTL

In de 'Ex On The Beach'-villa was Harrie de Dekhengst helemaal het mannetje. Maar dat veranderde toen een vrouw de hengst onder controle kreeg. In oktober kondigde Harrie aan een vriendin te hebben: dj Madam Julie. Maar hoe gaat het nu tussen hen? Harrie geeft een update bij 'Andy in de auto'.

"Ik was kapot"

Harrie vertelt over de drukke tijden die hij achter de rug heeft. Het filmen van zijn realityprogramma, meedoen aan Boxing Influencers, draaien als dj, een vriendin waar hij elke dag ruzie mee had: het is duidelijk dat het leven van een realityster niet over rozen gaat. "Ik was kapot." Maar hoe zit het nu met hem en zijn Madam Julie?

Andy kan het niet laten om even naar zijn relatiestatus te vragen. "Nee man, ik heb geen vaste relatie. Ik had tóen een relatie en ik heb er een leuke tijd mee gehad." Over de reden waarom het over is, probeert Harrie netjes te blijven. "Ik kwam erachter dat ze niet bij me paste."

EOTB-Harrie heeft 'bekende vriendin'
Lees ook

EOTB-Harrie heeft 'bekende vriendin'

Het is maar de vraag welk type vrouw wel bij hem past. Een vrouw die ja en amen zegt en het hele huishouden voor hem regelt, vindt Harrie ook niet ideaal. "Dat heb ik 3,5 jaar gehad. We zijn mannen met temperament. We hebben vrouwen nodig die een beetje gas teruggeven."

Lees meer over
Ex on the Beach