au naturel

Dave Roelvink over droomvrouw: 'Opgespoten hoeft van mij niet'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPDave Roelvink over droomvrouw: 'Opgespoten hoeft van mij niet'
RTL

Dave Roelvink en zijn ex Julia maakten eind vorig jaar een einde aan hun relatie. Sinds die tijd is Dave weer volop te vinden op de datingmarkt. In 'Grazia' vertelt hij wat hij zoekt in een vrouw.

"Als dat goed zit, ben ik al gauw tevreden"

Dave is vrij stellig over op wat voor type hij valt. "Dat opgespoten gebeuren hoeft van mij niet. Toen ik achttien was vond ik dat de shit, maar daar ben ik nu wel overheen." Nee, Dave gaat voor een natural beauty. "Niet te veel make-up, iemand die gewoon lekker knap van zichzelf is."

Van een mooi bord kun je natuurlijk niet eten, dus ook de binnenkant is belangrijk. "Qua innerlijk zoek ik een lieve, betrouwbare vrouw met humor. Als dat goed zit, ben ik al gauw tevreden."

Dave Roelvink moet twee weken in quarantaine
Lees ook

Dave Roelvink moet twee weken in quarantaine

Dave is op dit moment wel aan het daten. "Ik ben uit eten geweest met een meissie en ik heb een filmpje op Instagram gezet met haar naast me in de auto. Meer is het niet." Er zit misschien nog wel een vervolgdate aan te komen, maar hij was te druk met andere dingen. Zo crashte hij laatst de Lamborghini van een vriend en zit hij momenteel in Turkije voor zijn tanden.

"Ik ben ook niet heel erg op zoek, hè. Als ik een leuke klik met iemand heb, ga ik een hapje eten. Wordt het wat, helemaal goed. Wordt het niets, ook prima. In principe ben ik nog helemaal op de markt."

Een date zit er binnenkort sowieso niet in, want bij terugkomst in Nederland moet Dave twee weken in quarantaine.

De Roelvink-telg houdt van een natural beauty, maar dat betekent niet dat hij zelf niet een beetje aan zich laat sleutelen. Je ziet alles over zijn facings in onderstaande video.

Lees meer over
Dave Roelvink