leve de liefde

Huwelijk Angela Schijf is niet altijd 'torenhoog gejuich'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPHuwelijk Angela Schijf is niet altijd 'torenhoog gejuich'
RTL

Het is alweer 18 jaar geleden dat Angela Schijf (40) eeuwige trouw zwoer aan haar echtgenoot Tom van Landuyt (53). De 'Flikken Maastricht'-actrice brengt een eerlijke ode aan haar grote liefde op Instagram.

"Ik kan je wel vertellen dat wij een huwelijk hebben dat echt, sterk, geleefd, liefdevol, geduldig, vergevingsgezind en hoopvol is"

Angela en Tom houden het alweer 18 jaar lang met elkaar vol, maar de actrice verzeker dat het niet al die 'torenhoog gejuich' is geweest. 'Of dat we nu nog steeds elke minuut in elkaars ogen verdrinken', schrijft ze verder op Instagram. 'Maar ik kan je wel vertellen dat wij een huwelijk hebben dat echt, sterk, geleefd, liefdevol, geduldig, vergevingsgezind en hoopvol is. En daar ben ik heel trots op. En vooral ook op die drie geweldige vrouwtjes die we samen mogen grootbrengen.' 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Angela Schijf over opnames laatste seizoen Flikken Maastricht
Lees ook

Angela Schijf over opnames laatste seizoen Flikken Maastricht

De Flikken Maastricht-ster wordt overspoeld met lieve reacties en felicitaties van haar fans. 'Wat mooi om je eerlijkheid te lezen over dat het niet alleen rozengeur en manen schijn is', prijs één volger haar. Een ander omschrijft de twee als een 'powerkoppel.' Iemand anders hoopt dat ze 'nog vele liefdevolle jaren samen' zullen krijgen. 'Geeft een realistische kijk op het huwelijk', vindt er eentje. 

In de video hieronder vertellen Angela en haar collega Victor over het afgelopen seizoen van Flikken Maastricht

Lees meer over
Angela SchijfLiefdeHuwelijkBruiloftRelatieInstagram