kunstgebit

Dave Roelvink reageert voor het eerst op neptanden-gate

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPDave Roelvink reageert voor het eerst op neptanden-gate
RTL

Dave Roelvink was afgelopen week wéér het gesprek van de dag. Deze keer niet omdat hij een Lamborghini in de prak had gereden, maar vanwege zijn tanden. De 26-jarige reageert nu zelf op alle commotie.

"Ik vind het echt heel mooi geworden en ben er zelf ontzettend blij mee"

Via Instagram Stories laat de realityster weten zelf alle ophef niet zo te snappen. “Ja, mijn oude tanden komen nooit meer terug, die zijn weggeslepen. Maar je krijgt er dit voor terug”, stelt hij trots. “Ik vind het echt heel mooi geworden en ben er zelf ontzettend blij mee.” En dat is volgens hem het allerbelangrijkste: dat hij er zelf helemaal happy mee is.

Dave Roelvink over droomvrouw: 'Opgespoten hoeft van mij niet'
Lees ook

Dave Roelvink over droomvrouw: 'Opgespoten hoeft van mij niet'

Wel raadt hij zijn volgers aan goed na te denken voordat je in het vliegtuig springt. “Maar als je aan mij vraag hoe het eindresultaat is geworden: dan ben ik echt ontzettend blij", aldus de Roelvink-telg.

Dave vloog afgelopen week naar Turkije voor een set nieuwe facings, waar de zoon van volkszanger Dries Roelvink koos voor een hagelwit exemplaar. Bij deze behandeling worden je eigen tanden gevijld en wordt er een neptand omheen geplaatst. 

Lees meer over
Dave Roelvink