als sterren aan de hemel staan

Emotionele Rowena plaatst krachtige selfie na overlijden zoontje

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @rowena_baierlEmotionele Rowena plaatst krachtige selfie na overlijden zoontje
RTL

Kort na het verdrietige nieuws dat oud-'Utopia' en 'Temptation Island VIPS'-deelneemster Rowena Baierl haar baby is verloren, geeft ze alweer een update op social media. De realityster laat weten dat ze na dagen weer het gevoel heeft dat ze 'leeft'.

"Na de bevalling in het ziekenhuis en alle controles daarna, proberen het leven langzamerhand weer op te pakken wat dagelijks nog een uitdaging is"

Daarbij is Rowena tegelijkertijd openhartig over het verliezen van haar zoontje. 'Mezelf lief te hebben in mijn nieuwe vorm', begint ze. 'Als mama zonder een fysieke vorm daarvan te hebben. Na de bevalling in het ziekenhuis en alle controles daarna, proberen het leven langzamerhand weer op te pakken wat dagelijks nog een uitdaging is.'

'In de kern voel ik liefde, dat is ook de norm. Dat wil niet zeggen dat het verdriet er niet mag zijn. Ook dat is liefde, de totale overgave aan hetgeen wat er is. Met alle emoties van dien.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Rowena uit Utopia dankbaar voor steunbetuigingen na miskraam
Lees ook

Rowena uit Utopia dankbaar voor steunbetuigingen na miskraam

Zodra Rowena er klaar voor is, wil ze zichzelf kwetsbaar opstellen en haar verhaal delen, zodat ze mensen kan verbinden die het nodig hebben en wat ze heeft meegemaakt 'niet voor niets is geweest'. Rowena was aanvankelijk in november uitgerekend van haar zoontje.