onthullingen

Boy van De Bachelorette ging door diep dal: 'Was erop of eronder'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Videoland / De BacheloretteBoy van De Bachelorette ging door diep dal: 'Was erop of eronder'
RTL

'Bachelorette'-deelnemer Boy lijkt alles goed voor elkaar te hebben: een prachtige dochter en goedlopende zaak. Maar daarachter gaat een hoop schuil. Tegenover 'Shownieuws' klapt de 32-jarige uit de school over zijn heftige verleden.

"Ik ben naar de dokter gegaan en twee dagen later lag ik onder het mes"

In een openhartig interview vertelt de Griekse Boy dat er op zijn 25ste teelbalkanker bij hem werd geconstateerd. "Ik ben naar de dokter gegaan en twee dagen later lag ik onder het mes", vertelt hij openhartig. Boy 'heeft gezien wat het met hem gedaan heeft' en wil nu graag andere mannen inspireren.

De vrolijke horeca-ondernemer komt daarom met een e-book om geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding, waarin hij tips geeft om de knop om te zetten. Niet alleen mentaal maar ook fysiek, want volgens Boy staan deze twee nauw met elkaar in verbinding.

Jordy woest na kus Bachelorette: 'Wilde hele boot omgooien'
Lees ook

Jordy woest na kus Bachelorette: 'Wilde hele boot omgooien'

Naast de ziekte kreeg Boy de afgelopen jaren meer voor zijn kiezen. Zo verloor hij zijn beste vriend bij een motorongeluk en verhuisde zijn ex met hun dochter naar Spanje, waardoor hij in een depressie raakte. Na twee jaar zelfmedelijden en ongezond leven besloot hij het roer volledig om te gooien en viel hij zo'n 30 kilo af. Het boek heeft de titel Van Sh*t naar Fit Mindset! want: "Ik ben zelf letterlijk van shit naar fit gegaan."

Het e-book, waarvan de helft van de opbrengst naar KWF gaat, is hier te bestellen.

Eerder deed Boy in De Bachelorette ook al aardig wat onthullingen.

Lees meer over
De Bachelorette