bibi breakman

Bibi Breijman neemt ingrijpend besluit om 'hoofd leeg te maken'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBibi Breijman neemt ingrijpend besluit om 'hoofd leeg te maken'
RTL

Bibi Breijman (29) stopt tijdelijk met haar YouTube-kanaal om zich te focussen op haar grote droom: muziek maken. Dat heeft de voormalig 'Oh Oh Cherso'-ster zojuist met haar fans gedeeld op Instagram.

"Ik schrijf nu al een aantal maanden liedjes en tijdens dit proces ben ik erachter gekomen dat ik mijn hoofd leeg moet maken"

'De laatste maanden ben ik erachter gekomen dat mijn grote droom maar blijft terugkomen in mijn hoofd: het schrijven en coproduceren van mijn eigen songs', biecht de vriendin van zanger Waylon op in de post. 'Ik schrijf nu al een aantal maanden liedjes en tijdens dit proces ben ik erachter gekomen dat ik mijn hoofd leeg moet maken.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Bibi Breijman krijgt bijzonder cadeau van Waylon en dochter
Lees ook

Bibi Breijman krijgt bijzonder cadeau van Waylon en dochter

Dat betekent, wil ze dit goed doen, dat het consequent vastleggen van haar leven en uploaden van video's er even niet meer in zit. De YouTuber komt voorlopig dus niet met nieuwe videos. ‘Maar daarna heb ik zoveel nieuws voor jullie!’, schrijft Bibi. 'Ik hoop op begrip.'

Tijdens haar burn-out in 2018 schreef Bibi ook veel, vooral gedichten. Zo onthulde ze eerder in VROUW Magazine. "Dat doe ik al van jongs af aan", vertelde ze in het interview. "Mijn vriend las ze en zei: 'Jeetje Bi, je hebt hier genoeg songteksten liggen om een paar albums te vullen.' Ik vond altijd dat ik Engelstalige songteksten moest schrijven, maar ineens dacht ik: 'Waarom zou ik geen Nederlandstalige plaat maken? Ik ben blij dat ik nu de tijd heb om iets met die teksten te doen.'"

Mocht Bibi vastlopen dan kan ze altijd terecht bij haar muzikale vriendje Waylon. Hij schreef zelfs eerder al een nummer voor zijn liefste.

Lees meer over
Bibi Breijman