in de roos schieten

Op déze datum kiest Gaby haar man in De Bachelorette

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Videoland/Jean-Pierre FourieOp déze datum kiest Gaby haar man in De Bachelorette
RTL

De kijkers van 'De Bachelorette' moeten nog heel even geduld hebben. Na de zenuwslopende aflevering van deze week is het aftellen tot de finale begint. Videoland laat nu weten hoeveel afleveringen er nog op het programma staan en zo wordt ook duidelijk wanneer Gaby haar man kiest. Let op, dit artikel bevat spoilers.

Met nog vier mannen in de race om het hart (en misschien wel de hand) van Gaby komen we steeds dichterbij het einde van het programma. De grote vraag is: voor wie ontwikkelt de Bachelorette gevoelens en met wie wil ze in Nederland het liefdesavontuur voortzetten? Het antwoord op die vraag komt misschien wel sneller dan je denkt.

Via social media maakt Videoland vandaag kenbaar dat er nog twee reguliere afleveringen komen. Dat betekent dat de grote finale plaatsvindt op 22 juli. De week erna volgt een terugblik op het seizoen.

© Instagram@videolandonline

De vraag is of het Gaby lukt om de liefde te vinden. Ze is namelijk compleet ontdaan door het bedrog in aflevering 9 van De Bachelorette, zoals je ziet in onderstaande video. Jethro gooide tijdens zijn date flink wat olie op het vuur door Jordy onder de bus te gooien, maar desondanks lijken beide mannen nog in de race om Gaby's vriend te worden. Uiteindelijk moesten Boy en Kasper het veld ruimen. 

Lees meer over
Gaby BlaaserDe Bachelorette