vader van het jaar

Johnny Depp gaf dochter op 13e eerste joint

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesJohnny Depp gaf dochter op 13e eerste joint
RTL

Hoe je je kinderen opvoedt, is per persoon heel verschillend. Johnny Depp (57) vond dat zijn dochter Lily-Rose Depp (21) op haar 13e wel toe was aan een jointje en noemt dat 'verantwoordelijk ouderschap'. Dat vertelde de acteur tijdens de eerste zitting van zijn lasterzaak tegen 'The Sun'.

"Het gaat om de veiligheid"

Tijdens de eerste dag van de smaadzaak kwam er al veel naar boven over Johnny. Eén van de onderwerpen was zijn drugsgebruik, waarbij hij vertelde dat hij 'heel veel marihuana rookte' tijdens zijn relatie met Amber Heard. De Pirates of the Caribbean-acteur gaf aan dat het hem hielp met zijn 'angsten, nachtrust, kalmte'. "Het werkt niet voor iedereen, maar wel bij mij", vertelde Johnny. Vervolgens werd gevraagd of hij daarom zijn dochter aanmoedigde om het ook te gebruiken. "Ik heb haar nooit aangemoedigd", verklaarde hij. 

Hier een greep uit de selectie ranzige details die vandaag aan het licht kwamen. (Tekst gaat verder onder de video)

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Rechtszaak Johnny Depp tegen Britse tabloid begonnen
Lees ook

Rechtszaak Johnny Depp tegen Britse tabloid begonnen

Hierbij werd verwezen naar een mailwisseling tussen Johnny en Lily-Rose. In de mail vroeg hij 'hoe de ervaring was' van zijn dochter. "Ik hou ervan", liet ze weten in haar reactie. "Goed zo. Ik ben blij voor je, engel", schreef hij terug. Lily-Rose was toen 13 jaar oud en Johnny vond het verantwoordelijk om haar te laten experimenteren, omdat tieners op die leeftijd 'drank, cocaïne, ecstasy en marihuana' uitproberen. Hij wilde niet dat haar 'eerste ervaring met drugs met vreemden' was. "Het gaat om de veiligheid", verklaarde hij. 

"Ik wilde dat ze me vertrouwde", aldus Johnny. Hij gaf zijn dochter zijn eigen marihuana, omdat hij zeker wist dat het goed spul was. "Als je dat verkeerd vindt, waardeer ik dat", vertelde hij erbij. "Maar ik voedde een dochter op en ik vind dat ik me verantwoordelijk opstelde." Johnny's reputatie kreeg een flinke dreun toen zijn ex-vrouw Amber hem beschuldigde van mishandeling. In de video hieronder zie je de rise en fall van de geprezen en bekritiseerde acteur.   

Lees meer over
Johnny DeppVaderFamilieWietDrugsRechtszaakOpvoeding