geen rozengeur en maneschijn

Jordy haalt villein uit naar Bachelorette-collega Jethro

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Jean-Pierre Fourie Jordy haalt villein uit naar Bachelorette-collega Jethro
RTL

De normaal zo goedlachse Jordy uit 'De Bachelorette' laat zich van een andere kant zien op social media. Hij kijkt boos en balt zijn vuisten op zijn laatste foto. Wie de tekst bij het beeld leest en het programma kijkt, snapt meteen wat hij bedoelt. Jordy is klaar om de strijd aan te gaan met Jethro.

"Wanneer woorden een eigen leven gaan leiden..."

Het was niet erg chic hoe Jethro zijn maatje Jordy onder de bus gooide in aflevering 9 van De Bachelorette. Vooral omdat hierdoor Gaby erg ontdaan was. Jethro zegt dat Jordy beweert dat 'ie uitgebreid heeft gezoend met de Bachelorette, terwijl daar volgens haar geen sprake van is. Dat Jordy daarover zou liegen tegen de mannen, valt bij haar niet in goede aarde.

Hoe dan ook, het verhaal ging zijn eigen leven leiden, waarna de bom in de mannenvilla ontplofte. De boodschap van Jordy op social media is in ieder geval duidelijk. Hij geeft Jethro met de volgende woorden van jetje.  'Wanneer woorden een eigen leven gaan leiden en ze uiteindelijk ver afwijken van wat er in eerste instantie gezegd is 🤥', schrijft hij. Hiermee maakt hij kenbaar dat Jethro degene is die niet helemaal eerlijk is geweest tegenover Gaby. 

© Instagram @jordyjahmal

Door dit 'bedrog' is er uiteindelijk maar één slachtoffer: de Bachelorette zelf. Hoewel beide mannen momenteel nog om haar hart strijden, is het maar de vraag of ze hun relatie met haar nog kunnen herstellen voor de eindstreep nadert. Ze is namelijk niet te spreken over de confrontatie, zoals je kunt zien in onderstaande video. 

Lees meer over
De Bachelorette