wordt bijzonder

Mark Rutte te gast in Op1 bij Jeroen Pauw en Fidan Ekiz

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMark Rutte te gast in Op1 bij Jeroen Pauw en Fidan Ekiz
RTL

Fidan Ekiz (44) en Jeroen Pauw (59) zouden eigenlijk niet meer terugkeren na hun afscheid van 'Op1' afgelopen zondag, maar maken een uitzondering voor onze minister-president Mark Rutte (53).

"In zijn eerste grote interview sinds het begin van de coronacrisis zal de premier ingaan op de grote kwesties"

Jeroen en Fidan keren nog één keer terug als de hosts van Op1 voor een speciale uitzending met Mark Rutte, maakt BNNVARA bekend. De minister-president is aanstaande zondag te gast in de talkshow. 'In zijn eerste grote interview sinds het begin van de coronacrisis zal de premier ingaan op de grote kwesties waar hij de afgelopen maanden mee te maken heeft gehad', klinkt het in een statement van de omroep.

Fidan Ekiz en Renze Klamer presenteren het nieuwe DWDD
Lees ook

Fidan Ekiz en Renze Klamer presenteren het nieuwe DWDD

In de uitzending zal Rutte het hebben over de 'uitbraak van het virus en de dreigende situatie op de IC's tot het leed in de verpleeghuizen en de maatregelen'. Ook de onderhandelingen over het Herstelfonds dat de Europese economie tijdens de crisis weer op gang moest brengen, komt aan bod. Daarnaast zal hij 'ingaan op de hevige discussie over racisme'. Op1 met Mark Rutte is aanstaande zondag om 22.10 uur te zien op NPO1. 

Fidan wordt getipt als 'de volgende' Eva Jinek, zoals te zien is in de video hieronder. 

Lees meer over
Fidan EkizJeroen PauwMark RutteTv-programmaTelevisie