tot 10 tellen

Lauren Verster eerlijk over ouderschap: elke ochtend stress

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPLauren Verster eerlijk over ouderschap: elke ochtend stress
RTL

Begin dit jaar is Lauren Verster (40) voor de tweede keer moeder geworden. Nu het gezinnetje compleet is met dochtertje Meggy en Leentje, lijkt alles perfect. Maar dat kan natuurlijk niet altijd zo zijn en dat laat de presentatrice zien op haar Instagram-pagina.

'Ik heb diep respect voor alle ouders die hun kids elke dag om 8.30 op school krijgen! WTF! Hoe doe je dat?!?' schrijft ze in hoofdletters bij haar post. Vergezeld van een aantal hashtags als #kandatnieteenuurtjelater, #ochtendstress en #zelfnoginjoggingbroek. Hiermee laat ze zien dat ook zij het niet altijd makkelijk heeft en zeker niet in de ochtend.

It's a girl: Lauren Verster onthult geslacht tweede baby
Lees ook

It's a girl: Lauren Verster onthult geslacht tweede baby

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het komt haar volgers heel bekend voor: 'Zo fijn om te lezen dat iedereen dat heeft.....behalve die ene dame dan. Iedere ochtend weer een uitdaging', 'Ik vind het nog steeds vreselijk stressen elke morgen! We leven uit naar elke vakantie' en 'Niet te doen', zo luiden enkele reacties.

De presentatrice en haar vriend Jasper Diepeveen (37) hebben twee dochters. Meggy werd in januari van dit jaar geboren en Leentje begin 2018.

Lees meer over
Lauren VersterMoederdag