schietgebedjes

Glee-actrice 'houdt hoop' dat Naya Rivera veilig terugkeert

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© FOXGlee-actrice 'houdt hoop' dat Naya Rivera veilig terugkeert
RTL

Het ziet er niet best uit voor Naya Rivera (33). De actrice is nu al anderhalve dag vermist na een boottochtje met haar zoontje Josey (4). Haar 'Glee'-collega en grote liefde in de serie Heather Morris (33) wil niets horen over de vermoedens dat Naya is overleden.

"Het is enorm lastig om iets een plekje te geven als er nog zoveel onbekend is"

Heather en Naya waren beste maatjes in Glee en nu het erop lijkt dat 'Santana' is overleden, wil 'Brittany' het niet geloven. De Amerikaanse autoriteiten geven aan 'ervan uit te gaan' dat Naya is omgekomen nadat ze is verdronken. "Als het lichaam verstrikt is geraakt in iets onderwater, is de kans groot dat het nooit meer boven komt drijven", vertelden ze. Dat komt als een harde klap voor Heather. 

Glee-sterren reageren op vermissing oud-collega Naya Rivera
Lees ook

Glee-sterren reageren op vermissing oud-collega Naya Rivera

"Het is enorm lastig om iets een plekje te geven als er nog zoveel onbekend is", vertelt Heather in een statement aan E! News. "Ik houd hoop dat de reddingswerkers Naya thuis zullen brengen en dat ze snel zal herstellen. Ik weet zeker dat Naya me zou vertellen dat God een plan heeft voor alles en ook al weten we niet wat dat plan is, we moeten flink zijn en sterk blijven." 

Heather is niet de enige Glee-collega die heeft gereageerd op de vermissing van Naya. 'Aan het bidden', schreef Harry Shum, die Mike Chang speelde in de show, op Twitter. Chord Overstreet, oftewel Sam Evans, deelde ook zijn verdriet op het social media platform. 'Hou van elkaar en knuffel de mensen met wie het nog kan. Ik hou van je. Alsjeblieft, blijf allemaal bidden.' 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

In de video hieronder zie je alles over Naya's vermissing.

Lees meer over
Naya RiveraHeather MorrisVerdrinkingTv-programmaTelevisie