En doorrrrr

Jet van Nieuwkerk blij met einde DWDD: 'Ik heb mijn vader terug'

Door RTL Boulevard/LINDA.··Aangepast:
© Instagram @tipvanjetJet van Nieuwkerk blij met einde DWDD: 'Ik heb mijn vader terug'
RTL

Na anderhalf decennium kwam er afgelopen maart een einde aan de 'De Wereld Draait Door'. Hoewel kijkers Matthijs van Nieuwkerk (59) missen op de vooravond, is zijn dochter Jet van Nieuwkerk (30) stiekem wel blij met zijn beslissing.

"Zo ontspannen als hij nu is, heb ik hem lang niet gezien"

In de nieuwe editie van tijdschrift LINDA. laat de zwangere Jet weten dat ze het helemaal niet erg vindt dat haar vader is gestopt. "Vijftien jaar lang heeft hij min of meer 24/7 aan gestaan. Zo ontspannen als hij nu is, heb ik hem lang niet gezien", vertelt ze openhartig. "En is er weer tijd om elkaar lekker veel te zien."

Jet van Nieuwkerk in verwachting van een jongen
Lees ook

Jet van Nieuwkerk in verwachting van een jongen

En al die extra tijd met zijn familie kan Matthijs goed gebruiken, want hij wordt binnenkort voor het eerst opa! "Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld als nu", vertelt Jet over haar zwangerschap. "Ik ben alleen maar blij, alle stress is weg. Het enige wat belangrijk is, is dat ik gezond zwanger ben en verder is alles bijzaak geworden."

De roze wolk is dan ook zeer aanwezig en als de presentatrice niet staat te koken, shopt ze kleertje voor de kleine. "Ik hoor vaak dat je niet te mooie kleertjes hoeft te kopen, omdat alles toch meteen weer vies wordt. Ik koop gewoon gebreide truitjes voor hem, hoor. Het is mijn eerste kind", lacht ze.

Lees meer over
Jet van NieuwkerkMatthijs van Nieuwkerk