WEGPIRAAT

Geïrriteerde Kaj Gorgels deelt grootste frustratie in verkeer

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPGeïrriteerde Kaj Gorgels deelt grootste frustratie in verkeer
RTL

We kennen Kaj Gorgels (29) allemaal als een goedlachse vent, maar gisteravond was hij heel even flink geagiteerd. Op zijn Instagram-pagina doet hij zijn beklag over een grote frustratie rond andere automobilisten.

"Ongecontroleerde lompe dakduif"

"Waar ik zo'n ongelooflijke pesthekel aan heb: van die mensen die afval uit een rijdende auto gooien. Dat vind ik zo asociaal", begint Kaj in een filmpje op zijn Instagram. "Ongecontroleerde lompe dakduif."

Het is Kajs allergrootste frustratie in het verkeer en dat laat hij weten ook. "Ik krijg daar zo'n jeuk van aan mijn stokstaart. Pleur het maar in de natuur, kan ons het verrotten", zegt hij cynisch. Voor de volgende keer als Kaj iemand ziet die afval uit een rijdende auto gooit, heeft hij al wat bedacht: "Eigenlijk moet je met vuilniszakken naar hun huis rijden en die in hun tuin leggen."

Kaj Gorgels had muggenzalf al klaarliggen voor Expeditie Robinson
Lees ook

Kaj Gorgels had muggenzalf al klaarliggen voor Expeditie Robinson

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Kaj nam vorig jaar uiteraard het Expeditie Robinson-presentatiestokje over van Dennis Weening. Daarmee kwam zijn grote droom om het programma te presenteren uit. In de video hieronder vertelt Kaj hoe bijzonder dat voor hem was.

Lees meer over
Kaj Gorgels