uitgelekt

Is dit hét nieuwe liefdeskoppel van GTST?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLIs dit hét nieuwe liefdeskoppel van GTST?
RTL

De liefde komt net zo snel als hij weer gaat in 'Goede Tijden, Slechte Tijden', maar volgens Johnny Kraaijkamp jr. (66) staat er aankomend seizoen meer dan genoeg romantiek op de planning. Hij geeft zelfs een kleine hint tussen welke twee personages er iets moois opbloeit...

"Er komt een verrassende wending"

Johnny Kraaijkamp jr. kwam langs bij Goede Tijden, Zomer Tijden om over het nieuwe seizoen van Nederlands langslopende soap te praten. Volgens de acteur kan het zomaar zijn dat Meerdijk volgend jaar een soapkoppel rijker is. "Ze hebben wel sympathie voor elkaar. Het gaat er wel een beetje op lijken, maar er komt een verrassende wending", vertelt hij. Over wie hij het heeft? Bekijk dan snel de video:

Gaan we Reinout Oerlemans nog terugzien in GTST?
Lees ook

Gaan we Reinout Oerlemans nog terugzien in GTST?

Goede Tijden, Zomer Tijden zal gedurende de zomerstop de fans blijven verrassen door terug te blikken op memorabele momenten én vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen. Het programma is iedere vrijdag te zien op RTLBoulevard.nl en bij RTL XL en elke zaterdag te zien bij Videoland.

In de volgende uitzending van Goede Tijden, Zomer Tijden zijn niemand minder dan Lieke van Lexmond en haar soapzoon Vincent Visser te gast.

Alles van Goede Tijden, Zomer Tijden kun je hier zien.

Lees meer over
Froukje de BothBruni HeinkeJohnny Kraaijkamp jr.GTST