WARME BANDEN

Bridget Maasland en Rachel Hazes gaan weer samen op vakantie

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBridget Maasland en Rachel Hazes gaan weer samen op vakantie
RTL

Haar relatie met André Hazes (26) bracht Bridget Maasland (45) misschien niet de eeuwige liefde, maar wél een goede vriendin. De presentatrice is namelijk nog steeds dikke maatjes met ex-schoonmoeder Rachel (50). Op Instagram kondigt Bridget zelfs aan weer samen met Rachel op vakantie te gaan.

"Next stop, Barcelona"

Voordat Bridget, Rachel en hun vrienden even lekker de boel de boel gaan laten, genieten ze van een heerlijke maaltijd in Amsterdam. Maar daarna gaan ze lekker naar Spanje. 'Next stop, Barcelona', schrijft Bridget bij de foto. Het tripje staat gepland in september.

Eerder gingen Bridget en Rachel ook al samen naar Rome. Daar hadden ze toen ook de grootste gein met elkaar. Het grote verschil is alleen dat toen André Hazes nog van de partij was. Die gaat nu uiteraard niet meer mee, maar dat mag de pret voor Bridget en Rachel niet drukken.

Bridget Maasland en Rachel Hazes hebben wilde avond
Lees ook

Bridget Maasland en Rachel Hazes hebben wilde avond

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

In de reacties onder de foto zegt iemand ook dat het mooi is dat Bridget en Rachel nog steeds zo dik met elkaar zijn. 'Moet kunnen, ten slotte had Bridget geen relatie met Rachel. Heel volwassen dit.' 

Onlangs vertelde Rachel in een openhartig interview met RTL Boulevard van alles over haar leven. Ze besprak de breuk met haar vriend Mike en het gebrek aan contact met dochter Roxeanne. En ook gaf Rachel een tour door haar nieuwe huis. Je ziet het in de video hieronder.

Lees meer over
Bridget MaaslandRachel Hazes