Meine güte

Sylvie en Rafael sinds scheiding weer eens samen in interview

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPSylvie en Rafael sinds scheiding weer eens samen in interview
RTL

Zeven jaar geleden spatte het liefdessprookje van Rafael van der Vaart (37) en Sylvie Meis (42) uiteen. De afgelopen jaren verschenen de voormalig tortelduifjes niet meer samen in de media, maar voor het Duitse blad 'Bild' maken de twee nu een uitzondering.

"Om hier zo samen te zitten is wel een fijn gevoel"

Het is voor het stel het eerste dubbelinterview sinds hun scheiding. "Om hier zo samen te zitten is wel een fijn gevoel", spreekt Sylvie terwijl ze haar ex in de ogen kijkt. Rafael, die helemaal niet zo van dubbele interviews is, is het met haar eens. "Zo moet het eigenlijk zijn", hakkelt hij in het Duits. "Maar we hebben een reden, een grote reden...", gaat hij verder. 

Sylvie Meis onthult datum én locatie van huwelijk
Lees ook

Sylvie Meis onthult datum én locatie van huwelijk

Rafael is inmiddels alweer een paar jaar gelukkig met handbalster Estavana Polman en ook Sylvie heeft weer een rijke vent aan de haak geslagen, waar ze binnenkort 'ja ik wil' tegen zegt. Toch blijven de twee altijd aan elkaar verbonden door zoontje Damián

Volgens interviewster Janina Kirsch was het een enorm bijzonder interview. "Dat ze zo vriendelijk met elkaar zouden omgaan, dat had ik niet gedacht", vertelt ze na afloop. Ook Damián was bij het gesprek, dat plaats vond in hun oude woning in Hamburg.

Het hele interview is nog niet verschenen, maar hier zie je alvast de eerste beelden.

Lees meer over
Sylvie MeisRafael van der Vaart