time to play

Eerste beelden serie moordzuchtige pop Chucky zijn geen kinderspel

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Universal StudiosEerste beelden serie moordzuchtige pop Chucky zijn geen kinderspel
RTL

De moordzuchtige pop Chucky uit de succesvolle filmreeks 'Child’s Play' keert binnenkort terug in zijn eigen televisieserie. De show is helaas pas in 2021 op de Amerikaanse buis te zien, maar de eerste teaser is al veelbelovend.

Na acht speelfilms komen de Amerikaanse zenders Syfy en USA met een televisiereeks over de roodharige kwelgeest. In de show duikt een vintage Chucky-pop op in een buitenwijk. Hij richt een grote ravage aan in een idyllisch Amerikaans stadje en brengt chaos in de vorm van een reeks gruwelijke moorden. Ondertussen dreigt de komst van vijanden - en bondgenoten - uit het verleden van Chucky de waarheid achter de moorden bloot te leggen...

De steamy film After We Collided heeft eindelijk een releasedatum
Lees ook

De steamy film After We Collided heeft eindelijk een releasedatum

De oorspronkelijke film komt alweer uit in 1988. De pop Chucky verwierf al snel een plekje in de lijst met bekendste horrorpersonages aller tijden en is nu populairder dan ooit. Chucky, zoals de show heet, wordt geproduceerd door Don Mancini en David Kirschner: het duo dat al dertig jaar tekent voor de films. De vaste stemacteur van de moordzuchtige pop is ook weer aanwezig: Brad Dourif.