KASSAMEISJE

Brecht van Hulten presenteert nieuwe 5 Uur Show

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBrecht van Hulten presenteert nieuwe 5 Uur Show
RTL

Brecht van Hulten (50) en Carolina Lo Galbo (40) worden de presentatoren van de '5 Uur Show', die vanaf half augustus te zien is bij 'SBS6'. Dat maakten de twee maandag bekend in het 'AD'.

"Ik had het eerlijk gezegd niet verwacht"

Van Hulten, die in januari na tien jaar afscheid nam van het programma Kassa, was eigenlijk klaar met tv. Ze wilde zich focussen op andere dingen, tot SBS op haar pad kwam. "Ik had het eerlijk gezegd niet verwacht, nee. Niemand denk ik, maar ik ben op mijn gevoel afgegaan. Ik kreeg er zo'n zin in", stelt de 50-jarige presentatrice in de krant.

Brecht van Hulten stopt na negen jaar bij Kassa
Lees ook

Brecht van Hulten stopt na negen jaar bij Kassa

Lo Galbo presenteerde eerder het programma VPRO Boeken en werkte onder meer voor Vrij Nederland en de Volkskrant. "Schrijvers interviewen is fantastisch, maar ik ben een generalist", zegt ze. "Wat mij aanspreekt is om veel verschillende soorten mensen te spreken en te interviewen. Dat had ik wel gedaan voor bladen en een krant, maar nog niet voor de televisie."

SBS kondigde in april aan de 5 Uur Show nieuw leven in te blazen. Het programma was eerder van 1989 tot 1998 op RTL 4 te zien met onder anderen Viola Holt en Catherine Keyl.

Lees meer over
Brecht van HultenSBS