tunnelvisie

Net bevestigd: op deze datum start nieuwe seizoen Wie is de Mol?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
Net bevestigd: op deze datum start nieuwe seizoen Wie is de Mol?
RTL

Ga er maar goed voor zitten want AVROTROS heeft zojuist bekendgemaakt wanneer het jubileumseizoen van 'Wie is de Mol?' van start gaat. En dat is sneller dan je denkt...

Via een korte video op Instagram wordt in spiegelbeeld duidelijk dat het avontuur op 5 september 2020 verdergaat. Presentator Rik van de Westelaken maakte direct na de finale van de twintigste editie afgelopen maart al bekend dat er een extra seizoen in aantocht was. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Verraadt dit deelname van Nikkie de Jager aan extra WIDM-seizoen?
Lees ook

Verraadt dit deelname van Nikkie de Jager aan extra WIDM-seizoen?

Met het extra seizoen wordt het 20-jarig jubileum van Wie is de Mol? gevierd. Molloten hoeven nu dus niet tot 2021 te wachten op het programma, maar kunnen nog dit jaar weer op zoek naar de saboteur. Wanneer de namen van de kandidaten worden onthuld is nog niet bekend.

Veel fans hopen op een seizoen met oud-kandidaten of Mollen. Maar ook spreekt het idee van oud-afvallers ze wel aan. Onlangs deelden de makers nog een bijzonder filmpje. Hierin klonken vooral geluiden die afkomstig waren van Schiphol, en fanatieke kijkers denken dat dit ook het moment is geweest dat de kandidaten vertrokken of weer terugkwamen. 

Afgelopen seizoen werd Rob Dekay als Mol onthuld door Buddy Vedder. Maar wat doe je als WIDM-winnaar eigenlijk met het gewonnen geldbedrag?

Lees meer over
Wie is de Mol?