van ruilen komt huilen

Olivia van EOTB geeft verdrietige relatie-update

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @olivia.talarOlivia van EOTB geeft verdrietige relatie-update
RTL

Hoe Dennis het voor elkaar kreeg om de playboy van de 'Ex On The Beach'-villa te zijn én tegelijkertijd Olivia aan het lijntje te houden, is nog altijd de vraag. Toch is het nu echt over en uit tussen de twee realityliefjes. Dat maakt Olivia bekend op Instagram.

"Via deze weg wil ik jullie meedelen dat Dennis en ik uit elkaar zijn"

In de villa hield Dennis er meerdere (ex-)vriendinnetjes op na, maar uiteindelijk leek het Olivia niet te deren. Na de opnames nam ze Dennis mee naar huis, ondanks dat hij in het vliegtuig nog even het wc-hokje indook met ex Tessa. En het leek alsof ze toch het sprookjeseinde zouden krijgen waar Olivia misschien zo naar verlangde. Maar nu is het dan tóch voorbij.

Op Instagram deelt ze het verdrietige nieuws. 'Via deze weg wil ik jullie meedelen dat Dennis en ik uit elkaar zijn. Puur om jullie vragen te beantwoorden en om hier niet nog meer vragen over te krijgen', schrijft de realityster.

EOTB-ster Tessa is eindelijk over Dennis heen en heeft een vriend
Lees ook

EOTB-ster Tessa is eindelijk over Dennis heen en heeft een vriend

Wat de oorzaak van de relatiebreuk is, is niet bekend. Op social media laat Dennis zich in ieder geval niet kennen. Voor liefdesverdriet lijkt hij geen tijd te hebben: hij is veel te druk met zichzelf vermaken in het zonovergoten Chersonissos met Ex On The Beach-oudgedienden. 

Bekijk hieronder hoe wild het laatste seizoen van EOTB eraan toeging.

Lees meer over
Ex on the Beach