IDENTITEITSCRISIS

Ferry Doedens heeft dertigersdilemma: 'Wat wil ik nou echt?'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPFerry Doedens heeft dertigersdilemma:  'Wat wil ik nou echt?'
RTL

Ferry Doedens is een goede maand geleden dertig jaar geworden en heeft ineens last van het zogenoemde 'dertigersdilemma'. Ferry weet niet precies wat hij met zijn leven wil, vertelt hij op Instagram.

"Het is net alsof ik opeens met van alles bezig ben"

'Ik weet niet precies wat het is', begint Ferry op zijn Instagram. 'Maar het is net alsof ik opeens met van alles bezig ben.' Ferry weet even niet meer waar hij precies staat in het leven. Hij heeft dan ook een boel vragen voor zichzelf. 'Waar word ik blij van? Wat wil ik nou echt?'

Voordat Ferry de dertig aantikte nam hij het dertigersdilemma nooit zo serieus. 'Maar ik geloof dat ik het heb opgelopen', zegt hij nu.

Ferry Doedens komt weer op adem na hectische periode
Lees ook

Ferry Doedens komt weer op adem na hectische periode

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Gelukkig krijgt Ferry van zijn trouwe volgers genoeg tips om deze fase door te komen. 'Gewoon je hart volgen en dan komt het allemaal goed', zegt iemand. Een ander: 'Houd je vast aan de weg die je nu loopt. Je hebt al veel hobbels overwonnen.'

Onlangs was Ferry te zien in Goede Tijden, Zomer Tijden. Daarin vertelt hij onder andere over de verhaallijn die zijn personage Lucas te wachten staat. Je ziet het in de video hieronder.

Lees meer over
Ferry Doedens