houdt niet op

Kim Kardashian compleet 'verwoest' door uitspraken Kanye

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesKim Kardashian compleet 'verwoest' door uitspraken Kanye
RTL

Kanye West (43) lijkt de weg kwijt te zijn en zijn vrouw Kim Kardashian (39) gaat er aan ten onder, meldt 'Entertainment Tonight'. Zijn uitspraken tijdens zijn eerste campagnebijeenkomst om president van de Verenigde Staten te worden, hebben haar zorgen alleen maar groter gemaakt.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

"Het gaat niet goed met hem"

Kim is 'compleet ontredderd' door Kanye's uitspraken, laat een bron weten aan Entertainment Tonight. De rapper twitterde dat zijn vrouw en zijn schoonmoeder Kris Jenner hem 'proberen op te sluiten' en dat de controversiële film Get Out op zijn leven gebaseerd is. Bovendien beweert hij dat Kim en hij overwogen om abortus te plegen toen zij voor het eerst zwanger was van hun 7-jarige dochter North. "Ze zit er helemaal doorheen op dit moment", aldus de bron. 

Kanye West drong aan op abortus bij Kim Kardashian
Lees ook

Kanye West drong aan op abortus bij Kim Kardashian

"Kim is altijd heel open geweest over haar leven, maar Kanye's bipolaire stoornis wil ze privé houden en binnen de familie", gaat de bron verder. De realityster zou met man en macht proberen haar echtgenoot door deze episode heen te helpen, maar 'hij weigert'. "Dat Kanye over de familie tweet en beweert dat Kim hem probeert op te sluiten, heeft haar boos gemaakt. Dat is nooit haar intentie geweest en ze wil slechts het beste voor haar echtgenoot." 

Niet alleen Kim, maar hun hele familie en Kanye's vrienden 'maken zich enorme zorgen' over zijn toestand. "Het gaat niet goed met hem en hij luistert naar niemand", aldus de ingewijde. "Kim kan zijn uitlatingen niet waarderen, vooral niet zijn uitspraken over abortus en hun dochter North. De 7-jarige zal dit later blijven tegenkomen en dat is hartverscheurend." Kim en Kanye kregen North in 2013, trouwden het jaar erna en kregen verder nog zoontje Saint (4), dochtertje Chicago (2) en zoontje Psalm (1). 

Lees meer over
Kim KardashianKanye WestNorth WestAbortusBuitenlandse politiekPsychische aandoeningZiektes en aandoeningen